Trykk Ctrl/Cmd-tasten og + eller - for å forstørre eller forminske nettsiden.
AAA   
 

Opplevelser

Weekend/kortferie-tilbud, juli 2019

Opplev det beste av Leka ! Vi har i samarbeid med andre aktører på Leka satt sammen en fantastisk kortferiepakke. Her får dere matopplevelser, en av landets mest spesielle sykkelturer, grottevandring, og guiding i et av Norges mest unike kulturlandskaper !

Se detaljer og program.

I denne pakken får dere både matopplevelser og spennende aktiviteter ! Pakken kan også bestilles utenom juli, ta da direkte kontakt. Foto: Olav Breen.

Søndager i juli 2019: Guidet vandring i Skei Utvalgte Kulturlandskap

Bli med på en familievennlig vandring i vikingenes rike. Bli kjent med livet på Leka før og nå med historie, lek, sagn og saga. Vandringen starter kun noen steinkast fra Skei Kulturtun.

Se detaljer og innhold her.

Oppmøte: kl. 12:00 på parkeringsplassen i Våttvika Varighet: 2 timer Inkludert: Lekamøyas matpakke. Vanskelighetsgrad: Turen er egnet for alle.

Juni – August: Guiding i Solsemhula

Hulemaleriene i Solsemhula var de første som blefunnet i Nord Europa (1912). Leka Opplevelser tar dere med på en guidet tur (1-1,5 t.) ned i hulene.

Se detaljer her.

Turene i Solsemhula har i flere år gått lørdager juni og august, og tirsdag, torsdag og lørdager i juli. Sommeren 2019 kan du også booke lekamøyas matpakke sammen med turene.

50 merkede vandreruter på Leka

På Leka finner du Norges best merkede turløypeområde. Her er både korte og langs turer ut i et av Norges mest spektakulære landskaper.

Se oversikt over ruter her.

Foto: Kristin Floa

Leka rundt på sykkel – en av Norges flotteste sykkelturer

Leka rundt på sykkel er kanskje den beste måten å oppleve øya på, og Skei Kulturtun er et perfekt utgangspunkt for turen. Kombiner gjerne turen med en av de kortere vandreturene. Syklene leier dere hos oss !

Gå til turforslag

Online booking sykkelutleie

Start sykkelturen på Skei Kulturtun ! Foto: Olav Breen

18 merkede padleløyper

Som et av de første stedene i landet kan Leka nå by på hele 18 merkede padleløyper. Padlekartene laster dere ned her.

Foto: Trond Glesaaen

Øyhopping på Namdalskysten

Bruk Leka som utgangspunkt til å utforske et fantastisk øyrike. Med hurtigbåten kommer du deg rundt til høydepunkter som det fredede fiskeværet Sør-Gjæslingan, kystbyene Rørvik og Namsos, vakre Abelvær og øya Jøa. Og tar du med deg en sykkel fra oss, så trenger du strengt tatt ikke noe annet transportmiddel !

Les mer om øyhopping på Namdalskysten

 

Visitleka

Visitnamdal

Kystriksveien